Kontakta oss

Ledning

Anna Hellström

Anna Hellström

Head of Recruitment

anna.hellstrom@hrcommitment.se
Mobil: +46(0)73 980 42 93

Erik Karlsson

Erik Karlsson

CEO

erik.karlsson@hrcommitment.se
Mobil: +46(0)70 779 55 17


Adress: Jakob Westinsgatan 3, 112 20 Stockholm
Telefon: 08-650 58 00

Din cv

Skicka gärna din cv till oss på info@hrcommitment.se.

Dina personuppgifter och handlingar som du skickar till oss hanteras strikt konfidentiellt och används för internt bruk av våra medarbetare. Vi lämnar aldrig dina uppgifter vidare till våra kunder utan ditt samtycke.

Hitta hit

Vi finns på Jakob Westinsgatan 3. Det är en liten tvärgata till Norr Mälarstrand. Närmaste t-banestation är Rådhuset.

Den enklaste vägen kommunalt är om man tar t-banan till Rådhuset, uppgång Parmmätargatan, går över gatan och fortsätter Parmmätargatan ner, tar till höger in på Garvargatan och tar andra vänster genom valvet. Vi finns i det gröna huset på höger sida, det finns en skylt på husfasaden. Det finns en ringklocka vid porten märkt HR Commitment. Det går också bra att ta bussarna 3 och 62 och gå av vid Kungsholms Kyrka på Hantverkargatan.

Kommer man med bil åker man längs Norr Mälarstrand. Ett bra riktmärke är Restaurang Kungsholmen. Ungefär mitt emot den ligger Jakob Westinsgatan. Puustelli Kök är ett annat riktmärke, eftersom affären har stora röda markiser som gör den svår att missa och ligger precis i hörnet Norr Mälarstrand/Jakob Westinsgatan. Engelbrektson & Co – Flaggfabrik AB ligger mitt emot.

Parkering kan ske på kajen på Norr Mälarstrand eller på någon av smågatorna runt omkring.