Learning Specialist till BRAVIDA!

 Kategori Aktuella uppdrag, Nyheter

Vill du arbeta med att utveckla och forma utbildningskoncept för medarbetare och chefer hos en av Sveriges prisbelönta och mest attraktiva arbetsgivare? Är du intresserad av att få en nyckelroll inom kompetensutvecklingsinsatser i ett nordiskt börsnoterat bolag? Har du en strategisk höjd med operativ förmåga?  

Då kan Learning Specialist vara en roll för dig! Välkommen med din ansökan.

Om rollen
Bravida är ett av branschens marknadsledande företag och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Som Learning Specialist ingår du i teamet på Bravidaskolan.
Våra kompetensutvecklingsinsatser sker i olika format men med stor tyngd på digitala utbildningar och e- learning. Du har en nyckelroll i processen att utveckla, genomföra och följa upp de utbildningsinsatser som genomförs inom koncernen. Vårt arbete präglas av ett nära samarbete med representanter från Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Som Learning Specialist kommer du bland annat att arbeta med:
Projektledning och samordning av olika arbetsgrupper inför utveckling av utbildningsinsatser
Digitalisering, effektivisering och kvalitetssäkring av våra utbildningsinsatser
Omvärldsbevakning kopplat till den senaste rönen inom det digitala och pedagogiska lärandet.
Samarbete med våra externa kompetensutvecklingspartners
Utformning och utveckling av utbildningskoncept för våra medarbetare och chefer

På sikt:
Framtagning av långsiktiga kompetensutvecklingsplaner
Du rapporterar till utbildningschefen och ingår i Bravidaskolan med fem drivna och engagerade kollegor. Tjänsten är placerad på Bravidas huvudkontor i Stockholm.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Learning Specialist hos Bravida ser vi gärna att du redan idag arbetar inom områden med utbildning, lärande och utveckling. Erfarenhet av att designat e-learning är ett krav. Du har högskoleexamen gärna från Personalvetenskapliga programmet eller likvärdig. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.  Det är meriterande om du har erfarenhet av Learning Management System (LMS).

Din personlighet
Vi söker dig som har en god pedagogisk, problemlösande förmåga med mycket god kommunikativ personlighet. Du är nyfiken, har ett starkt självledarskap och ser förändring som en möjlighet för din egen och verksamhetens utveckling. Vi ser gärna att du är initiativrik, strategisk och prestigelös i ditt arbetssätt. För att lyckas i din roll behöver du vara noggrann, ansvarsfull och strukturerad.

Vårt erbjudande
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Inom organisationen är vi ca 12 000 personer som arbetar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.
Vi arbetar som ett team och vi tar han dom dig som medarbetare. Hos oss får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.
När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Om företaget
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv och har omkring 12 000 anställda. Huvudsakliga teknikområden på Bravida är el, vvs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Bravida är noterade på Nasdaq OMX Stockholm och har i flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Investering på säkrare och mer hållbara arbetsmiljöer är ett fokusområde inom koncernledningen och hela koncernen Bravida. Läs mer

Har vi väckt ditt intresse?
HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Bravida och kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta
Manne Didehvar på 070-962 75 10 eller Marieta Thorell 070-7202159.

Sök tjänsten som Learning Specialist på BRAVIDA här

Start typing and press Enter to search