Visita söker en driven arbetsrättsjurist till Umeå!

 Kategori Aktuella uppdrag, Nyheter

Är du en strukturerad, serviceinriktad och kunnig arbetsrättsjurist?  Vill du genom arbetsrättsliga frågor stötta Sveriges företagare som är verksamma inom besöksnäringen? Skulle du trivas med att arbeta inom en bransch- och arbetsgivarorganisation?  

Då kan rollen som arbetsrättsjurist hos Visita i Umeå vara något för dig – varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen som arbetsrättsjurist
Bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita representerar över 5 500 medlemsföretag inom besöksnäringen som är en av Sveriges viktigaste och snabbast växande branscher.

Visita stärker sin regionala närvaro i Norrland och söker därför en arbetsrättsjurist som kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en kollega på det nyetablerade kontoret i Umeå.

Som arbetsrättsjurist kommer du bland annat att ansvara för:

Arbetsrättslig rådgivning till medlemsföretagen inom regionen Norrland
Biträda medlemsföretagen i lokala- och centrala förhandlingar
Medverka i kollektivavtalsförhandlingar
Hålla dig à jour med lagstiftning och bevaka strategiska frågor inom arbetsrätten
Representera Visita och medlemsföretagen i samverkansgrupper inom Svenskt Näringsliv.
Leda och hålla utbildningar för chefer och HR-funktioner hos medlemsföretagen
Du kommer att ingå i avdelningen Arbetsrätt & Förhandling, för närvarande består av tolv kunniga och engagerade jurister med specialisering inom arbetsrätten.

Din bakgrund
För att bli framgångsrik i rollen som arbetsrättsjurist har du hunnit arbeta några år sedan din jur. kand-examen på förbund, advokatbyrå, bolag eller myndighet. Du har erfarenhet av att pedagogiskt förmedla lagar och regelverk. Det är positivt om du har ett intresse av samhälls- och näringspolitiska frågor. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i skrift och tal. Det är meriterande med regional förankring.

Din personlighet
För att trivas i rollen behöver du vara prestigelös, lösningsorienterad och en lagspelare med vana att arbeta självständigt. Som person är du en relationsskapande, lyhörd problemlösare gentemot våra medlemsföretag och motparter. Ditt fokus ligger på att ha medlemsföretagens bästa för ögonen.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst i en framtidsorienterad och expanderande bransch-och arbetsgivarorganisation som representerar Sveriges nya basnäring. Visita har för närvarande ett 60-tal medarbetare vilket innebär ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar.

Visita kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Här får du arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Vi erbjuder en roll med stor frihet under ansvar och omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö.

Om Visita
Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita samlar över 5 500 medlemsföretag med över 8 200 verksamheter. Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingar, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar.

Som bransch- och arbetsgivarorganisation är Visitas huvudsakliga uppgift att teckna branschens kollektivavtal, stödja Visitas medlemsföretag i att växa, utvecklas och driva frågor som är viktiga för besöksnäringen.

Läs gärna mer om Visita på https://visita.se

Har vi väckt ditt intresse?
HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner. Du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Visita och kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Bönnestig på +46 (0)70-925 39 91 eller Gordon Lindquist +46 (0)73- 987 59 17

Sök tjänsten som Arbetsrättsjurist på VISITA här

Start typing and press Enter to search