Lönekartläggning

Vi vill göra skillnad, på riktigt!

I över 10 år har vi på HR Commitment genomfört ett stort antal lönekartläggningar. Tillsammans med branschföreträdare har vi tagit fram lönestatistik för olika yrkeskategorier såsom bolagsjurister, compliance officer, HR, dataskyddspecialister samt nu senast kommunikatörer. Genom våra årliga lönekartläggningar vill vi bidra till att stärka och utveckla olika yrkesprofessioner och dess branschföreträdare i Sverige.

Resultatet av våra rapporter ökar transparensen och kunskapen om löner, förmåner och arbetsvillkor för varje berörd yrkeskategori i hela Sverige. Aktuell lönestatistik ger en bild av hur förutsättningarna ser ut och visar på trender, likheter och eventuella omotiverade skillnader. Vi är väldigt stolta och glada över att tillsammans med våra partners, som är de starkaste rösterna för sina medlemmar, kan arbeta för mer jämlika utvecklingsmöjligheter, kompetensbaserade lönesättningar och sundare arbetsvillkor.

För oss är det viktigt att dela med oss av vår expertis och kunskap. Tveka därför inte att kontakta oss om du har behov av att stärka din verksamhets långsiktiga kompetensförsörjning, attraktivitet och konkurrenskraft.

Tillsammans med branschföreträdare har vi tagit fram lönestatistik som bidrar till att stärka och utveckla olika yrkesprofessioner och dess branschföreträdare i Sverige.

Sveriges Bolagsjurister

Sveriges Kommunikatörer

Forum för Dataskydd

Compliance Forum

Klicka här för att följa oss på LinkedIN

Ladda ner lönekartläggningarna

Ta del av senaste nytt, spaningar, insikter och intressanta artiklar och personporträtt

Börja skriva och tryck på enter för att söka