Lönekartläggning

Vi vill göra skillnad, på riktigt!

I över 10 år har vi på HR Commitment genomfört ett stort antal lönekartläggningar. Tillsammans med branschföreträdare har vi tagit fram lönestatistik för olika yrkeskategorier såsom bolagsjurister, compliance officer, HR, dataskyddspecialister samt nu senast kommunikatörer. Genom våra årliga lönekartläggningar vill vi bidra till att stärka och utveckla olika yrkesprofessioner och dess branschföreträdare i Sverige.

Resultatet av våra rapporter ökar transparensen och kunskapen om löner, förmåner och arbetsvillkor för varje berörd yrkeskategori i hela Sverige. Aktuell lönestatistik ger en bild av hur förutsättningarna ser ut och visar på trender, likheter och eventuella omotiverade skillnader. Vi är väldigt stolta och glada över att tillsammans med våra partners, som är de starkaste rösterna för sina medlemmar, kan arbeta för mer jämlika utvecklingsmöjligheter, kompetensbaserade lönesättningar och sundare arbetsvillkor.

För oss är det viktigt att dela med oss av vår expertis och kunskap. Tveka därför inte att kontakta oss om du har behov av att stärka din verksamhets långsiktiga kompetensförsörjning, attraktivitet och konkurrenskraft.

Tillsammans med branschföreträdare har vi tagit fram lönestatistik som bidrar till att stärka och utveckla olika yrkesprofessioner och dess branschföreträdare i Sverige.

Sveriges Bolagsjurister

Sveriges HR Förening

Forum för Dataskydd

Sveriges Kommunikatörer

Compliance Forum

Ladda ner lönekartläggningen

OBS! Önskar du beställa lönekartläggning för fler än en profession är du välkommen att skicka in formuläret flera gånger!

Ta del av senaste nytt, spaningar, insikter och intressanta artiklar och personporträtt

Start typing and press Enter to search